Norsk språk  English language  German language 
startside    hytter    leiligheter    camping    aktivitet/oppleving    om stryn camping    booking    kontakt oss    bilder   

Aktivitetar/Opplevingar

Nordfjord er ei naturperle av dimensjonar, og få stadar i verda kan ein oppleve ein så varierande og kontrastfyld natur med skikøyring på isbreen til surfing på bølgene ved dei kvite sandstrender ved kysten. I Stryn som ligg ved Jostedalsbreen, inst i Nordford kan du besøke Stryn Sommerskisenter, Briksdalsbreen, Kjenndalsbreen, Skålatoppen, Lodalskåpa. Du finn også mange oppmerka turløyper og turopplegg med guide som passer for alle.

Bergtatt Stryn, er eit guidefirma med allsidig aktivitetstilbod for enkeltpersoner, grupper og bedrifter. Bergtatt Stryn , tilbyr aktivitetar både i sommersesongen og i vintersesongen. (Vinterprogrammet på web-side)

Om sommaren tilbyr Bergtatt Stryn :Fjell- og breføring, isklatring, kajakkpadling, terrengsykkel sti/downhill, via ferrata, rappellering og villmarksleir. Desse aktivitetene er fjernt fra masseturisme. Her er det gruppestørrelser på maks 8 personer per guide. Dette for å sikre personlege opplevelsar med eit høgt sikkerhetsnivå.

Ta gjerne kontakt med resepsjonen på Stryn Camping om du ønsker eit turopplegg for familie eller for større grupper, eller kontakt direkte Thomas og Henning på en av linkene www.bergtattstryn.no eller www.powderguide.no for meir informasjon.

Stryn er også et godt utgangspunkt for dagsturar til Geiranger, Åalesund, Selje Kloster, Stadlandet med surfemuligheter.

Stryn sentrum har eit utstrakt servicetilbod i form av handel, restaurantnæring og idrettstilbod. Handelsnæringa er godt etablert, og held ein god standard på kvalitet og service.

Stryn er kjend som ein motemetropol der Skogstad Sport, Ricco Vero, Moods of Norway, Aloha Hemp og Farmhouse har sitt utspring.

Her er nokre av dei aktivitetane Stryn kan by på:

 • Stryn stadion med 700 kvadratm. stor skatepark og BMX-bane for cross-syklar.
 • Idrettshallen med klatrvegg og buldrehole.
 • Stryn sentralsymjehall med vannsklie og stupetårn
 • Riding
 • Flo Aktiv: Aktivitetsveke for barn i slutten av juni kvart år. Fotball/handball/drama/ fjelltur/ski. www.floaktiv.no
 • Skåla 1882 m.o.h. Ein fantastisk flott tur. Idrettsutøvarar frå heile verda deltek i i kappløpet mot toppen i august når Skåla opp blir arrangert kvart år. www.skaala.no
 • Strynefjellet sommerskisenter: Skibuss går dagleg til Sommerskisenteret. www.strynefjellet.com
 • Briksdalsbreen i Olden. www.briksdalsbre.no
 • Kjenndalsbreen i Loen. www.kjenndalen.no
 • Ekstremsport: www.bergtattstryn.no og www.powderguide.no
 • Laksefiske i Stryneelva - fiskekort reserveres hos G-sport og Sport1
 • Golf på Sætre

VINTER- OG PÅSKEFERIE I STRYN.

Berre 2 km. frå sentrum ligg alpintanlegg www.strynskisenter.nomed fleire løypetrasear, frå nybegynner til aktiv.

Skitrekket kan ta deg frå 325m-1000m over havet. Fantastisk utsikt over Nordfjorden frå toppen av Steindalsheisen.

Her er også innfallsporten til turløypenettet på Ullsheim- NM arena-1996 og 2008, og junior VM i nordiske greiner i 2004. Svært fint turterreng med 40 km. preparerte tur og konkurranseløyper. Lysløpe på på kveldstid.

 
 

Informasjon

Stryn Camping
Bøavegen 6, 6783 STRYN

Tel: +47 57 87 11 36
Fax : +47 57 87 20 25
post@stryn-camping.no

Klikk for større kart og veibeskrivelser